Οδηγίες Χρήσης Μαθημάτων

Ψηφιακό Βιβλίο

Εκτύπωση / Αποθήκευση Ψηφιακού βιβλίου ή σελίδας


1. Στο πλαίσιο (block) ADMINISTRATION / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ κάτω από το TABLE OF CONTENTS (Πίνακας Περιεχομένων) του Ψηφιακού Βιβλίου, κάντε κλικ στο σύνδεσμο:

        • Print book / Εκτύπωσε βιβλίο (αν θέλετε να εκτυπώσετε ολόκληρο το τρέχον Ψηφιακό Βιβλίο), ή στο
        • Print this chapter / Εκτύπωση αυτού του κεφαλαίου (αν θέλετε να εκτυπώσετε μόνο την τρέχουσα σελίδα του Ψηφιακού Βιβλίου)
    2. Και στις δύο περιπτώσεις θα ανοίξει σε μικρό νέο παράθυρο φυλλομετρητή το τρέχον βιβλίο ή η τρέχουσα σελίδα ως νέα ιστοσελίδα. Μεγιστοποιήστε το νέο παράθυρο φυλλομετρητή.


      3. Στην επάνω δεξιά γωνία θα εμφανίζεται υπερσύνδεσμος Print book (Εκτύπωσε βιβλίο)/ Print this chapter (Εκτύπωση αυτού του κεφαλαίου) ανάλογα με το τι έχετε επιλέξει. Κάντε κλικ στον υπερσύνδεσμο.
            • Θα εμφανιστεί π.δ. Εκτύπωση, στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε τον εκτυπωτή, την περιοχή εκτύπωσης (όλες τις σελίδες ή συγκεκριμένες) και τον αριθμό αντιτύπων. 
            • Κάντε τις κατάλληλες ρυθμίσεις και πατήστε το κουμπί Εκτύπωση.
            • Αν θέλετε να το αποθηκεύσετε ως PDF αντί να το εκτυπώσετε επιλέξτε στο πλαίσιο Επιλογή Εκτυπωτή: "Microsoft Print to PDF", κάντε κλικ στο Εκτύπωση και στο π.δ. Αποθήκευση εξόδου εκτύπωσης ως, επιλέξτε τη θέση αποθήκευσης του αρχείου και πατήστε το κουμπί Αποθήκευση.