Προετοιμασία του Μαθήματος

Επιπρόσθετοι πόροι


Το υλικό του μαθήματος δεν προορίζεται να αντικαταστήσει την τεκμηρίωση που συνοδεύει το πρόγραμμα ή να είναι μια ολοκληρωμένη αναφορά για κάθε λειτουργία. 

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, ανατρέξτε στους παρακάτω πόρους:

  • Adobe Premiere Pro Learn & Support: helpx.adobe.com/support/premiere-pro.html εδώ μπορείτε να βρείτε βοηθητικό και υποστηρικτικό υλικό στο Adobe.com. Μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό από την εφαρμογή Adobe Premiere Pro επιλέγοντας Help > Adobe Premiere Pro Help. Η βοήθεια είναι επίσης διαθέσιμη ως εκτυπώσιμο έγγραφο PDF που  μπορείτε να το κατεβάσετε από: helpx.adobe.com/pdf/premiere_pro_reference.pdf.

  • Adobe Premiere Pro Tutorials: helpx.adobe.com/premiere-pro/tutorials.html εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Premiere Pro παρακολουθώντας video tutorials. Μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό από το Premiere Pro επιλέγοντας Help > Adobe Premiere Pro Tutorials.

  • Adobe Premiere Pro In-App Tutorials: Υπάρχουν αρκετά διαδραστικά tutorials ενσωματωμένα στο Premiere Pro, τα οποία σας καθοδηγούν στις βασικές έννοιες με χρήση της ίδιας της εφαρμογής. Για να τα χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε μέσα από το Premiere Pro το μενού Help> Help> Adobe Premiere Pro In-App Tutorials.

  • Adobe Forums: forums.adobe.com/community/premiere σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τις συζητήσεις, ερωτήσεις και απαντήσεις άλλων χρηστών των προϊόντων Adobe.

  • Adobe Premiere Pro CC product home page: adobe.com/products/premiere παρέχει πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά της τρέχουσας έκδοσης. Επίσης παρέχει συνδέσεις για σχετικές εφαρμογές της Adobe και για τη σελίδα Learn & Support.

  • Adobe Add-ons: adobeexchange.com/creativecloud.html είναι κεντρική πηγή πόρων για την εύρεση εργαλείων, υπηρεσιών, επεκτάσεων και δειγμάτων κώδικα, κλπ για να συμπληρώσετε και να επεκτείνετε τα προϊόντα της Adobe.

  • Πηγές για εκπαιδευτές: adobe.com/education και edex.adobe.com παρέχουν ένα θησαυρό πληροφοριών για εκπαιδευτές.