Προετοιμασία του Μαθήματος

Πιστοποίηση Adobe


Τα προγράμματα εκπαίδευσης και πιστοποίησης της Adobe έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους video editors, τους designers και άλλους δημιουργικούς επαγγελματίες να βελτιώσουν και να προωθήσουν τις δεξιότητές τους στη χρήση αυτών των προϊόντων. 

Το Adobe Certified Associate (ACA) είναι ένα αναγνωρισμένο από τη βιομηχανία διαπιστευτήριο που αποδεικνύει την επάρκεια στις ψηφιακές δεξιότητες της Adobe. 

Είτε μόλις ξεκινάτε την καριέρα σας, θέλετε να αλλάξετε δουλειά είτε ενδιαφέρεστε να προετοιμάσετε τους μαθητές για επιτυχία στην αγορά εργασίας, το πρόγραμμα Adobe Certified Associate είναι για εσάς!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το edex.adobe.com/aca

Αυτό το course καλύπτει κάθε στόχο για την εξέταση Adobe Certified Associate (ACA), αλλά αντί να είναι οργανωμένο γύρω από τους στόχους της εξέτασης, είναι οργανωμένο γύρω από τις ροές εργασιών που θα πρέπει να γνωρίζετε σε μια πραγματική δουλειά και οι στόχοι καλύπτονται στην πορεία. Θα καλύψουμε τις έννοιες με τη σειρά που έχει πιο νόημα για τη μάθηση και τη διατήρηση των πληροφοριών καλύτερα. Θα διαβάσετε όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε τις εξετάσεις και να πληροίτε τις προϋποθέσεις για εργασία σε βασικό επίπεδο - αλλά μην εστιάζετε σε αυτό τώρα. Αντ' αυτού, επικεντρωθείτε στην εκμάθηση του Premiere Pro!