Προετοιμασία του Μαθήματος

Σχετικά με το Υλικό του Μαθήματος


Δημιουργήσαμε το εκπαιδευτικό υλικό  γύρω από τους στόχους για την Video Communication Using Adobe Premiere Pro CC (2020) Adobe Certified Associate Exam. 

Εάν εμπεδώσετε τα θέματα που καλύπτονται, θα είστε έτοιμοι για να λάβετε μέρος στις εξετάσεις. Αλλά ακόμη και αν η πιστοποίηση δεν είναι ο στόχος σας, αυτή η εκπαίδευση θα σας δώσει μια εξαιρετική βάση για τη μελλοντική σας δουλειά στην επεξεργασία και παραγωγή βίντεο. Για το σκοπό αυτό, έχουμε δομήσει το υλικό με τη σειρά που έχει πιο πολύ νόημα για τους αρχάριους μαθητές, αντί να ακολουθήσουμε την πιο αυθαίρετη ομαδοποίηση θεμάτων με βάση τους στόχους της εξέτασης ACA.

Κάθε κεφάλαιο ξεκινά με δύο λίστες στόχων. Η πρώτη λίστα καθορίζει τους μαθησιακούς στόχους: τις συγκεκριμένες εργασίες που θα μάθετε στο κεφάλαιο. Η δεύτερη λίστα δείχνει τους στόχους των εξετάσεων ACA που καλύπτονται στο κεφάλαιο. 

Τα περισσότερα κεφάλαια παρέχουν αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου έργου ή την εκμάθηση μιας συγκεκριμένης τεχνικής. Καθώς όμως εργάζεστε στα projects αυτού του βιβλίου, έχετε την ελευθερία να εξερευνήσετε και να κάνετε αυτά τα projects δικά σας. Φυσικά, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παραδείγματα του υλικού, αλλά μη διστάσετε να αλλάξετε κείμενο ή στυλ ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Όταν είστε βέβαιοι ότι κατανοείτε τις έννοιες στις οποίες αναφερόμαστε, σας ενθαρρύνουμε να τις εφαρμόσετε με τον δικό σας τρόπο. Σε ορισμένα έργα, μπορεί να θέλετε ακόμη και να προχωρήσετε πέρα από το πεδίο αυτού που εμφανίζεται στο βιβλίο. Κάντε το. Πολλά κεφάλαια περιλαμβάνουν πολλές προαιρετικές εργασίες που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε περαιτέρω τις δεξιότητες που έχετε ήδη μάθει. 

Το Κεφάλαιο 6 σας εξοικειώνει με άλλες δεξιότητες και έννοιες στις οποίες θα βασιστείτε καθώς χρησιμοποιείτε το λογισμικό στην καθημερινή σας εργασία. Εδώ θα βρείτε κάλυψη τμημάτων του Domain 1 των στόχων της εξέτασης ACA που δεν σχετίζονται συγκεκριμένα με τις δυνατότητες του Premiere Pro, αλλά είναι σημαντικά στοιχεία του πλήρους σετ δεξιοτήτων που επιδιώκει να αξιολογήσει η εξέταση ACA. Εκτός από την πραγματική πρακτική εργασία της εκμάθησης του Premiere Pro, διερευνούμε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε πιο δημιουργικοί και καλύτεροι συνεργάτες. Αυτές οι δεξιότητες είναι κρίσιμες για την επιτυχία - κάθε εργοδότης, ανεξάρτητα από τη βιομηχανία, εκτιμά τους δημιουργικούς ανθρώπους που μπορούν να εργαστούν και να επικοινωνήσουν καλά. Θα μάθετε τα βασικά της δημιουργικότητας, πώς να σχεδιάζετε (και να συνεργάζεστε με) άλλους, και τη διαχείριση έργων.