Οδηγίες Χρήσης Μαθημάτων - Τεχνικός Υπολογιστών

Hardware - Πώς θα κάνω εξάσκηση


Για να εξασκηθείτε στο κομμάτι του Hardware η καλύτερη πρακτική είναι να χρησιμοποιήσετε έναν μη λειτουργικό (παλαιό) Desktop ή/και Laptop υπολογιστή.

Λύσεις με πραγματικά εξαρτήματα

Οι παρακάτω επιλογές αποτελούν ενδεικτικές λύσεις για να αποκτήσετε πραγματική αίσθηση χρήσης των Hardware εξαρτημάτων ενός H/Y.

  • Ζητήστε από συγγενείς και φίλους, συσκευές όπως πύργους/desktop και laptop, και γενικότερα συσκευές τις οποίες δεν χρησιμοποιούν λόγω παλαιότητας ή βλάβης.
  • Ελάτε σε επικοινωνία με καταστήματα για Service Υπολογιστών της περιοχής σας και ζητήστε τους αν έχουν διαθέσιμα παλαιά μηχανήματα που δεν χρειάζονται. Εναλλακτικά μπορείτε να προμηθευτείτε έναν οικονομικό ανακατεσκευασμένο υπολογιστή.
  • Αν είσαστε εγγεγραμμένος/η μαθητής/τρια για το σεμινάριο Τεχνικός Η/Υ επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Labtech. Υπάρχει δυνατότητα να λάβετε αρκετά εξαρτήματα εφόσον έχετε τη δυνατότητα να τα παραλάβετε από τα γραφεία της σχολής.

Virtual εργαστήρια Hardware

Όλοι οι εγγεγραμένοι μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε εικονικά εργαστήρια Hardware μέσω του προγράμματος PC Building Simulator.

 

 

Σημείωση: Η εκμάθηση του προγράμματος PC Building Simulator δεν περιλαμβάνεται στα μαθήματα. Οι μαθητές θα αποκτήσουν πρόσβαση στο βασικό πρόγραμμα και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για εξάσκηση κατ' επιλογήν.