MOS 2016 - Οδηγίες Χρήσης

Ακαδημαϊκή Υποστήριξη (Support)

Επικοινωνία με την ακαδημαϊκή υποστήριξη (χρήστη Support)


Στο επάνω μέρος της σελίδας υπάρχει το εργαλείο Messages (Μηνύματα) και θα το χρησιμοποιήσετε για να ανταλλάξετε μηνύματα με την ακαδημαϊκή υποστήριξη της εκπαιδευτικής πύλης. 

Η ακαδημαϊκή υποστήριξη παρέχει απαντήσεις σε απορίες σχετικά με την ύλη και το υλικό των μαθημάτων στους εγγεγραμμένους μαθητές. 

  • Η ακαδημαϊκή υποστήριξη λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, και τα μηνύματα όλων των μαθητών απαντώνται με σειρά προτεραιότητας.
  • Για μηνύματα που αφορούν τη λειτουργία της σχολής (π.χ. το ωράριο), τη συμμετοχή στις εξετάσεις, πληρωμές και άλλα διαδικαστικά, επικοινωνήστε με τη σχολή στο τηλέφωνο 2104256830, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@labtech.gr ή με μήνυμα στο χρήστη admin της ηλεκτρονικής πύλης.
  • Η ακαδημαϊκή υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμη στους απλούς επισκέπτες μέσω της πύλης αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail support@labtech.gr

Χρήση της ακαδημαϊκής υποστήριξης

Κατά την είσοδό σας στην πύλη πιθανό να δείτε ότι σας περιμένει κάποιο μήνυμα από το χρήστη support, όπως στην παρακάτω εικόνα. 


Ο αριθμός 1 υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα μήνυμα (θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα μηνύματα από το χρήστη).

Για να διαβάσετε το μήνυμα και γενικά για να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία τα μηνύματά σας δείτε την εικόνα δεξιά.


Για τη διαχείριση μηνυμάτων κάντε κλικ στη λίστα δεξιά της εικόνας χρήστη (1) και κλικ στο Messages (2)

Σημείωση: η σελίδα eLessons: Messages αντικαθιστά την τρέχουσα ιστοσελίδα, οπότε είναι μια καλή ιδέα να γίνει δεξί κλικ και  Άνοιγμα συνδέσμου σε νέα καρτέλα (Open in new tab).



  • Στη σελίδα αυτή, θα δείτε αριστερά τη λίστα με τις διαθέσιμες επαφές (στην εικόνα αριστερά είναι κενή) καθώς και το μήνυμα που σας έχει σταλεί (1).
      • Κάντε κλικ στο μήνυμα για να εμφανιστεί στο δεξί μέρος της σελίδας (μαζί με όλη την προηγούμενη συνομιλία αν υπάρχει).

  • Μπορείτε εδώ να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες κάνοντας κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους:
      • Αφού συμπληρώσετε το κείμενο του μηνύματος στο πλαίσιο κειμένου (2) , πατήστε το κουμπί Send message (3) για να το στείλετε.
      • Καλό είναι να προσθέσετε άμεσα το χρήστη support στη λίστα επαφών σας (κλικ στο 4 και μετά κλικ στο 5), ώστε να μην χρειάζεται να τον αναζητήσετε κάθε φορά που έχετε κάποια απορία.

  • Οι απορίες καλό θα είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφείς και να περιέχουν τους κατάλληλους υπερσυνδέσμους αναφοράς (δηλαδή της ιστοσελίδας του μαθήματος στην οποία δημιουργήθηκε η απορία). Για παράδειγμα, στην αριστερή εικόνα έχουμε δύο απορίες:
    • η πρώτη ζητά διευκρινήσεις για τα βήματα σε κάποια άσκηση, σημειώνεται ο αριθμός του βήματος καθώς και η ιστοσελίδα και το url της
    • η δεύτερη αφορά ερώτηση σε κουίζ, όπου αναφέρεται ο αριθμός της ερώτησης και δίνεται το url του κουίζ.

  • Τα μηνύματα που στέλνονται μέσω της εκπαιδευτικής πύλης δεν υποστηρίζουν την αποστολή εικόνων ή άλλων συνημμένων. Στην περίπτωση που είναι απαραίτητη η αποστολή κάποιου αρχείου, μπορείτε να το στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@labtech.gr ως συνημμένο σε e-mail.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ακαδημαϊκή υποστήριξη για οτιδήποτε σας προβληματίσει, όσο μικρό και να είναι.​ ​